Vloerisolatie

Meer comfort en minder kosten door het isoleren van je vloer.

Isoleren van uw vloer is dé oplossing tegen een hoge energiefactuur en bovendien is het een verstandige investering die zich op termijn altijd terugbetaalt. Bovendien wordt het wooncomfort aanzienlijk verhoogd zowel door thermische als akoestische isolatie van de woning. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunnen wij de nodige isolatie voor je vloer voorzien.

U houdt de koude buitenshuis en de warmte binnenshuis én storende geluiden worden gedempt.

Een goede vloerisolatie moet natuurlijk voldoen aan een aantal voorwaarden. Willemsens Bvba biedt verschillende mogelijkheden qua vloerisolatie voor ieders EPB-vereisten en budget.

Thermische isolaties

Wij plaatsen zowel thermisch isolerende chapes, thermische harde isolatieplaten PUR/PIR als ook gespoten PUR (steeds ATG gekeurd!).

De nodige technische fiches worden steeds meegestuurd met de offerte. Alles binnen de normen vooropgesteld in het EPB-verslag van je woning en in samenspraak met je EPB-coördinator of architect.

Er wordt enkel gewerkt met gecertificeerde producten om de hoogste kwaliteit te waarborgen, en geplaatst door ervaren vakmensen.

Akoestische isolaties

Geluidsisolatie zorgt voor comfort en rust in je woning. Akoestische isolatie dempt de contactgeluiden.

Wij plaatsen alle soorten akoestische vloerisolatie, op basis van de voorschriften van de woning bijvoorbeeld Acoustic Abrifiber 9mm, Acoustic Ethafoam 5mm, Insulit enz.

lid-confederatie-bouw