Chape- en isolatiewerken

 

Het plaatsen van alle soorten chape, dekvloeren en isolatie. Geplaatst door een ervaren team met een duidelijke planning en stipte communicatie. Op zoek naar kwaliteitsvolle chapewerken bij jou in de buurt?

 

 

 

Chapewerken


Willemsens BV kan u helpen met het plaatsen van alle soorten chapes en isolatiesWij komen ook altijd vooraf naar de werf om samen te overlopen en te verduidelijken waar nodig, als extra service voor onze klanten.

Willemsens BV plaatst met een ervaren team steeds een sterke perfect egale chape. Tevens zorgen wij voor een duidelijke planning én een stipte communicatie omtrent uitvoeringstermijnen.

 
Chapewillemsens-chape

Geïnteresseerd in Chapewerken?

Soorten chape

Chape kan op heel wat verschillende manieren gelegd worden. Ontdek hieronder al de verschillende soorten. Bij Chape Willemsens zijn we in deze allemaal thuis.

PUR

Sneldrogende chape

De chape kan vermengd worden met hulpstoffen/versnellers, die de droogtijd verkorten. De droogtijd van de chape kan men reduceren op 3 tot 15 dagen bij 5 à 6cm chape. 

Chape voor vloerverwarming

Chape ofwel aangebracht op een isolatie, met eventuele tussenplaatsing van een scheidingslaag en inwerking van vloerverwarmingselementen (buizen of kabels). 

hellende chape

Chape die geplaatst wordt op platte daken in de correcte hellingsgraad zodat die voor voldoende afwatering zorgt.

akoestische isolatie

Isolerende chape

Deze chape heeft als functie een onderlaag voor de finale chape die tevens zorgt voor een afdoende thermische isolatie. Voorbeelden: isolerende chape op basis van eps-korrels.

Chapewillemsens-aan-het-werk-chape

uitvulchape

Laag die tussen de finale chape en de draagvloer aangebracht wordt. Haar dikte is afhankelijk van de aard en/of van het beoogde doel (bijvoorbeeld uitvullaag tussen leidingen, ….

Chapewillemsens

hechtende of niet-hecthende chape

Chape aan de draagvloer hecht of die van de draagvloer gescheiden is door middel van een scheidingslaag (bijvoorbeeld folie, of allerhande isolaties).

Geïnteresseerd in chapewerken?

Heb je vraag of ontvang je graag een offerte? Vul het formulier in of neem contact op via onderstaande gegevens. Daarna komen we graag eens langs op je werf om alles te verduidelijken.